si cOmEL & si hEnsEm

Tuesday, September 27, 2016

Min Kaffe~ Hai-O Marketing

Assalamualaikum...





Siapa pernah dengar Min Kaffe?? Actually sebelum ni dikenali sebagi Mineral Coffe.. Tapi setelah penjenaman semula, maka terhasillah Min Kaffe... 




Min Kaffe ni adalah minuman keluaran Hai-O Marketing.. Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. 

Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. 

Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

Ramuan yang ada dalam Min Kaffe ni ialah kopi Robusta dan Garam Buluh..

Antara kebaikan Min Kaffe ni ialah....

  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan. Boleh dikatakan Min Kaffe a.k.a Kopi Garam Buluh ini adalah Kopi Anti Penuaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan
  • Mengawal PH badan boleh meneutralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain2
  • MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti jantung,darah tinggi,buah pinggang,kencing manis,migrain,kanser & lain2 masalah kesihatan
  • MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik,ulser perut,masalah usus,buasir,sembelit juga sebagai DIET yang ekonomi.
  • Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI
  • Melegakan masalah ALAHAN,pigmentasi dan lain2 masalah kulit.
  • Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan
Min Kaffe ni sesuai untuk semua golongan.. Lelaki, wanita, kanak-kanak, ibu mengandung, orang tua- tua.. Semua boleh lah minum.. Even orang mengandung, ibu menyusu pun boleh minum sebab Min Kaffe ni mengandungi magnesium yang tinggi dan sebagai 'milk booster'..

Cara Pengambilan :

Bancuhkan sebungkus Min Kaffe dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.


Meh kita tengok testimoni pulak...



haa.. tengok ni.. susu pun bertambah lepas consume Min kaffe ni.. Alhamdulillah rezeki anak la kan... 



Gastrik dan sakit lutut pun dah okay lepas minum Min Kaffe ni... 


Banyak lagi testimoni yang ada.. 

Boleh contact Fiza untuk pertanyaan dan tempahan...

Nur Fiza DKhaw
Whatsapp :- 017-5716352




Hellooooo....

Assalamualaikum...

Hey guys!! Setahun sekali baru update.. hahah

My life now still working in factory as a QA Supervisor.. but now i'm OJT as an assistant engineer.. Almost 1 years OJT but they still dont want to promote.. 

Ahhh... I feel like they just want to use me coz they dont have enough people.. but its okay.. I will try to patient...

Oh ya.. Beside on that, I'm trying to join online biz.. Just for fun and maybe will add some income.. I will try my best...

This blog will be medium of my biz instead of FB and Instagrm.. I hope all of u will support me ya!!

I will try my best to active in this biz.. This is my first time.. hihihi...

Later on will update about product that I use to sell....

Stay tuneeeeee.....

p/s-->> speaking pulok kan.... hihihi

Wednesday, January 20, 2016

Start from beginning~~

Assalamualaikum...

Wow!! Long time no update... Al maklumlah malas skg ni.. Kerja pulak shift kan.. Memang tak la nak update...

Tapi malam ni rasa cam nak update lak sebab lama sangat tak bukak blog ni.. hiihi..

Fyi, segala post2 yg lama, Fiza dah delete semua nya.. Saja la nak start hidup baru orang kata... hahaha..

So tunggu update post baru je la.. itu pun kalau ada la.. nasib la kan...

Life Fiza sekarang, dah bekerja as a QA Supervisor kat company Penang....

And guess what?? i'm getting married.!!! hehehee..
Hopefully everything will be fine & smooth...

Bila date nya? nanti la bagitahu.. Awal lagi sekarang ni.. hihi..

Itu je la nak update pun... Tak pernah nak ada idea pun haa.. Orang jenis tak minat mengarang, membaca, macam ni la jadinya.. hehee...

Ok la.. Papaaaaaaiii.......